Eurodiezeli më lirë shtatë centë

Eurodizeli në Mal të Zi nga e mesnata do të jetë më i lirë 7 cent, kështu që gjatë dy javëve të ardhshme do të kushtojë 0.89 € , njoftuan nga Ministria e Ekonomisë.

Çmimet e Eurosuper 95 dhe 98 mbesin të njëjta dhe do të kushtojnë 98 cent, gjegjësishtë 1.02 euro, gjatë dy javëve të ardhshme.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!