Shoqata „Kraja“ nga NY ndihmon vendlindjen me pako ushqimore në Ulqin, Krajë dhe Tivarë

Shoqata Kraja ka shpërndarë 110 paketa ushqimore për 110 familje në Krajë, Ulqin dhe Tivar.

Ky ka qenë vazhdim i fushatës se shoqatës Kraja për sigurimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore gjatë pandemisë COVID-19, por edhe për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Ne fund të marsit shoqata Kraja ka përfunduar fazën e parë të shpërndarjes së produkteve bazë (miell, vaj dhe sheqer), kurse faza e dytë njëkohësisht shporta e Ramazanit ka qenë e përbërë nga një numër me i gjerë artikujsh ushqimorë dhe higjienikë.

Shoqata Kraja falënderon të gjithë anëtarët dhe donatorët që përkrahin aksionet tona humanitare. Listën e donatorëve mund ta gjeni në linkun në vazhdim: https://shoqatakraja.com/donacionet-2020.

Shperndaje