Fatmir Gjeka: “Presim më së shumti turistë nga Kosova që janë edhe turistë tradicional në Ulqin”

Drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit, Fatir Gjeka tha se Ulqini është përgatitur për të pritur një numër të madh të turistëve.

Ai në RTV Dukagjini ka thënë se turizmi është degë kryesore e ekonomisë së Malit të Zi.

“Presim më së shumti turistë nga Kosova që janë edhe turistë tradicional në Ulqin”, tha ai

Gjeka thotë se nuk do të ketë kontrolle kufitare ndaj turistëve përfshirë edhe ata nga Kosova.

“Rreth 80% të turistëve i kemi nga rajoni, ndërsa rreth 50% janë nga Kosova”.

Kryetari i Partisë Demokratike thotë se nuk pritet rritje e çmimeve as në këtë sezon turistik dhe sipas tij madje do të jetë e kundërta.

Shperndaje