Kosovë-Mali i Zi: Mundësi bashkëpunimi edhe në ekonomi (Video)

Bashkëpunimi ekonomik në mes të Kosovës dhe Malit të Zi, duhet të avancojë dhe më tutje dhe se ky bashkëpunim në mes të këtyre dy vendeve, nuk duhet të shihet si konkurrues, pasi që janë dy ekonomi komplementare dhe se ka hapësirë të mjaftueshme për ta avancuar në të ardhmen. Kështu u tha në Forumin Ekonomik në mes të Kosovës dhe Malit të Zi, që u mbajt në Prishtinë.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!