Nimanbegu: Po i fitojmë gjithnjë e më shumë të drejtat që na përkasin

Pjestarët e popullit shqiptar shpesh ndjehen të diskriminuar, tha nënkryetari i Kuvendit dhe nënkryetari i Forces, Genci Nimanbegu në emisionin ‘Ziva Istina”, duke iu përgjigjur pyetjes nëse falë performancës ultra-agresive të kolegëve në parlament, dikush arriti të imponojë ndjenjën se nuk janë qytetarë të barabartë të Malit të Zi.

“Shqiptarët janë ndjer dhe akoma ndjehen i diskriminuar, por gjithnjë e më pak. Ne po fitojmë gjithnjë e më shumë të drejtat që na përkasin, të drejtat që nuk janë në dëm të askujt ”, deklaroi Nimanbegu.

Shperndaje