Kryetari Gjeloshaj pritet nga diaspora në New York

Diaspora shqiptare nga Malësia të bashkuar rreth shoqatës “Malësia e Madhe” në New York janë takuar me kryetarin e Komunë së Tuzit, Nik Gjeloshaj i cili është duke qëndruar në vizitë zyrtare në SHBA.

Nder dhe kënqësi të takohem me bashkëatdhetarët tonë, të bashkuar rreth shoqatës “Malësia e Madhe”në NY.

Fillimisht unë prezentova aktivitetet si dhe aktualitetet e komunës së Tuzit në çdo aspekt, të arriturat, si dhe plantet dhe angazhimin tonë që na pret për të ndryshuar e zhvilluar Malësinë në çdo aspekt. Duke filluar nga bujqësia, investimet si dhe rritja ekonomike!Unë edhe në këtë takim potencova dhe falenderova diasporën për kontributin vendimtarë për realizimin e komunës. Tani kemi nevojë që edhe më shumë të punojmë bashkë në të gjitha sferat në projekte konkrete për zhvillimin dhe mirëqenien ekonomike të Malësisë!

NGJ

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!