Në Plavë – Guci do mbahet Festivali Folklorik Mbarëkombëtar

SH.K.A ”Maja e Karanfilit” nga Palvë – Gucia në bashkpunim me ”Shoqatën Alpet Shqiptare” më mbështetjen e ”Fondacionit Plavë – Guci” nga New Yorku si dhe diaspores nga Evropa me koordinimin e veprimeve Tiranë – Prishtinë më datën 29,30 dhe 31 Korrik 2016 në Vuthaj – Guci organizohet FESTIVALI I PARË KONKURUES ”Kënga dhe Vallja Shqipe në Bashkon”.

Të gjitha SH.K.A para fillimit të programit do të bëjnë parakalim në Plavë në ora 13:00 dhe në Guci në ora 14:00, ndërsa Festivali do filloi në ora 15:00 në Vuthaj.

Në festivalin do të marrin pjesë grupet e shoqërive nga:Shqipëria,Kosova, Maqedonia dhe Lugina e Preshevës.

Shperndaje