Në Dheun e Zi, vandalizohen tabelat me mbishkrime në gjuhën shqipe

Gjuha shqipe duket se po paraqet pengesë për dikë në Dheun e Zi, ku tabelat me mbishkrim në gjuhën shqipe janë shkarravitur dhe mbuluar me ngjyrë të zezë.

Siç shihet edhe nga fotoja e dërguar pranë redaksisë tonë mbishkrimi në gjuhën shqipe në tabelë është shkarravitur ndërsa ai në gjuhën zyrtare qëndron i paprekur.

Dheun e Zi është i banuar me boshnjak të ardhur nga veriu i Malit të Zi./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!