Ulqin, nevoja e kthimit të objekteve arkeologjike (Video)

Institucionet kulturore në Ulqin kërkojnë kthimin e eksponateve të shumta arkeologjike, të gjetura në zonën e Ulqinit dhe të përvetësuara pa miratimin e Malit të Zi nga subjekte të ndryshme. Ata shprehen se përvetësimi i vazhdueshëm i gjetjeve arkeologjike rrezikon kulturën e një komuniteti dhe identitetin e tij.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!