Abazoviq priti kampionin e Botës në Bodybuilding, shqiptarin Marin Meksi

Kampioni Mbarëkombëtar dhe i Botës në Bodybuilding z.Marin Meksi ishte i ftuari i kryeministrit te Malit te Zi, Abazovic.

Meksi u prit dhe u nderua sot nga Dritan Abazovic ne Podgorice sëbashku dhe me tre Kampionet e Ballkanit qe janë po nga Shqipëria, përkatësisht atletet Bruni Nuho, Irdi Kashari dhe Ledian Bardhi.

Të pranishëm ne këtë nderim te cilët u vlerësuan maksimalisht për punën e bere ishin dhe Sekretari i Përgjithshëm i Federatës se Bodybuilding&Fitness te Shqipërisë z.Rando Kukeli si dhe ai i Kosovës, z.Sabri Dragusha.

Shperndaje