PDS, kërkon marrjen e masave konkrete nga Servisi publik

PDS i ka dërguar ankesë këshillit të RTMZ dhe agjencisë për mediat elektronike për rastin , siç kanë kumtuar, skandalit në servisin publik gjatë emisionit debati, ku përfaqësuesit të Frontit Demokratik, i është lejuar që studion ta kthejë në rrugë.

Me rastin e skandalit në servisin publik gjatë emisionit të mbrëmshëm debati, kur drejtuesi i emisionit Zoran Lekoviq, në kundërshtim me rregullat e debatit, i ka lejuar përfaqësuesit të FD, që studion e RTMZ ta shëndërroj në rrugë dhe të shfaq edhe një performansë të vetin të pakuptimtë. Kërkojmë nga këshilli dhe menaxhmenti i servisit publik që të deklarohet për këtë përulje të kësaj shtëpie dhe të kumtojnë se çfarë masash do të ndërmarrin lidhur me këtë rast, thuhet në kumtesën e PDS.

Shperndaje