Ulqini e përkujton piktorin Gjelosh Gjokaj

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”, në Bibliotekën e Qytetit organizojë Orë përkujtimore me rastin e vdekjes së piktorit Gjelosh Gjokaj. Në praninë e familjarëve, shokëve, miqve dhe dashamirësve u fol mbi jetën dhe veprat e akademikut me famë ndërkombëtare.

Piktori Gjelosh Gjokaj është Anëtar Nderi dhe laureat i Shpërblimit Vjetor të shoqatës ës artsitëve dhe intelektualve Art Club, për arritjet e tija foli piktori Qazim Muja.

Gjelosh Gjokaj ndërroj jetë në moshën 83 vjeçare në Gjermani ku jetonte me familjen e tij. Në mesin e pranishmëve në Orën përkujtimore ishte dhe vellaj i të ndjerit, Tomë Gjokaj i cili ishte i lumtur që Art Clubi organizoj këtë tubim.

Shperndaje