Thirrje për përmbyllje të çështjes së kufirit me Malin e Zi (Video)

Qeveria e Kosovës tha të enjten se të gjitha veprimet e saj rreth marrëveshjes për shënimin e kufirit me Malin e Zi, do të mbështeten në tërësi në të gjeturat e komisionit të saj në terren. Ditëve te fundit ajo është përballur me kërkesat përfaqësuesve amerikanë dhe evropianë për ratifikimin e marrëveshjes me Malin e Zi, që është kusht për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!