Lista Shqiptare insiston në rritjën e numrit të shqiptarëve në institucione shtetërore

0

Lista Shqiptare insiston në rritjën e përfshirjes/participimit të të rinjve në institucione shtetërore, si garanci e formimit të një gjenërate të ardhshme e politikanëve shqiptar dhe të cilët duhet të punojnë për bashkimin e subjekteve politike shqiptare në Mal të Zi, deklaroi Genci Nimanbegu pas takimit me mandatarin Zdravko Krivokapiq.

error: Të drejtat e rezervuara !!