Të premten në Tuz, promovimi i botimeve të fundit të Stefan Çapaliku

Të premten me 29.10.2021 me fillim ne ora 18:00 QKI “Malësia” Tuz dhe botimet “Fishta”organizojnë në Qki Malësia, promovinin e librave të autorit Stefan Çapaliku

1. Mbyllur për pushime

2.Tregimet e tranzicionit

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
titleToAlt
Shperndaje