Flamujt e Shqipërisë dhe Kosovës në Podgoricë ulen në gjysmë shtizë

Flamujt e Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës para ambasadave në Podgoricë janë ulur sot në gjysmë shtizë, në shenjë solidariteti për viktimat e tërmetit në Shqipëri.

Me vendim të Keshillit te Ministrave të Republikes seë Shqipërisë, data 27 nentor 2019 është shpallur Dite Zie në Republiken e Shqiperisë.

Ambasadori i Republikës së Kosovës në Podogricë z. Ylber Hysa është nënshkruan në librin e zisë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në kujtim për viktimat e termetit të ndodhur në Shqipëri.

Libri i ngushellimeve në Ambasadën e Shqipërisë në Podgoricë do të jetë e hapur në datat 27 dhe 28 nëntor 2019 në oraret 12.00 – 17.00 si dhe do të pranohen dhe mirepriten edhe ne adresen elektronike [email protected]/Malësia.ME/

Shperndaje