Të premten seancën konstituive e Kuvendit Komunal të Tuzit

Siç mëson Malësia.ME seanca konstituive e Kuvendit të komunës së Tuzit në kuadër të Kryeqytetit do të mbahet më 29.12.2017, në ora 10.

Në rendin e ditës do të jenë dy pika: Verifikimi i mandateve dhe zgjidhja e Kryetarit të kuvendit të komunës.

Shtojcë:

Raporti i komisionit zgjedhor të Kryeqytetit Podgorica mbi zgjedhjen e këshilltarve

Vërtetimi mbi zgjedhjen e këshilltarit në Kuvendin e komunës

Propozimi i vendimit mbi zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit të komunës

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!