UDSH: Edhe një arritje dhe përmbushje e premtimeve të koalicionit “Shqiptarët e vendosur”

Me iniciativën e përfaqësuesit të koalicionit “Shqiptarët e vendosur” në Kuvendin e MZ, z.Genci Nimanbegu, për ndryshimin e Ligjit mbi rendin dhe qetësinë publike, në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Malit të Zi, ( ku pjesë e kësaj mbledhje është edhe pjestari i koalicionit “Shqiptarët e Vendosur”, gjegjësisht Ministri i të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave z.Mehmed Zenka), ku u aprovoi një zërit ndryshimi dhe plotesimi i Ligjit për rend dhe qetësi, gjegjësisht ndryshimin e Nenit 23. të këti ligji ku eliminohet alineja nr. 4 , kështu që së shpejti pritet që së bashku me ligjin për përdorimin e lir të simboleve , ligj i cili është miratuar kohë më parë nga qeveria, por ka qenë në pritje ndryshimi i nenit 23. i ligjit për rend dhe qetësi, që të dy sëbashku në paket të dorëzohen në miratim nga Kuvendi.

Kjo është edhe një arritje dhe përmbushje e premtimeve të koalicionit “Shqiptarët e vendosur”.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!