Miratohet projektligji për lirin e fesë – Arrestohen deputetët e FD pas incidentit

Të gjithë deputetët e Frotit Demokratik jan arrestuar pas incidentit të shkaktuar në Kuvend pas miratimit të projekt-ligjit në parim për lirinë e fesë me 45 vota për dhe një abstenim.

Pas votimit deputetët e FD i’u afruan kryetarit të Kuvendit dhe filluan të thyejnë kumpjuterë, të marrin mikrofona dhe hodhën pajisje piroteknike.

Shperndaje