Jasaviq: Opozita ka mundësi të kontrolloj resurset kryesore

Deputetja e Mali tëZi pozitiv Azra Jasaviq është shprehur se për herë të parë pas 27 vitesh opozita do të ketë mundësi të kontrolloj resurset kryesore.

“Ky është fillimi i ndryshimeve të qeta dhe demokratike në Mal të Zi dhe opozita pas 27 vitesh ka mundësinë të kontrolloj keqperdorimet në resurset kryesore.Pozitivna ka ofruar zgjidhje, plani është pranuar.

Ftoj të gjithë koleget të mendojnë, duke kontrolluar resurset kryesore në mënyrë që të kemi zgjedhje të lira.Dua të ftoj të gjithë të bëhën pjesë e ndërtimit të Malit të Zi të ri dhe demokratik” është shprehur Jasaviq./Malësia.ME/

Shperndaje