Junçaj nënkryetar i Komunës?

Pasi që Marjan Junçaj u paralajmërua disa muej në portal dhe media, se do të emërohet për kryetar të Komunës së Tuzit, gjë të cilën e konfiromoi edhe Vlladan Vuçeliq kryetari i këshillit të DPS së Kryeqytetit, por që nuk ja doli mbrenda partisë të fitojë përkrahjen.

Mirëpo siç mësojmë jozurtarisht, tani Junçaj duket që është kandidati kryesor për nënkryetar të komunës.

Ndërsa kandidat për kryetar të Komunës është Abedin Axhoviq, kjo është vendosur para një jave në seancen e kryesisë së DPS-së./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!