Dorëzohet Qeveria: Nga nesër punojnë lokalet në Tuz, mbyllet Podgorica

Komisioni për Mbrojtjen e Popullsisë nga Sëmundja COVID-19, me sugjerim të Institutit të Shëndetit Publik, miratoi sot masat e reja, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Me masat e reja nga nesër lejohet puna e objekteve të gastronomisë, në komunën e Tuzit si dhe në Danillograd dhe Tivar.

Ndalohet që qytetarët të largohen nga territori i komunave të Podgoricës, Cetinjës, Ulqinit, Herceg Novit, Nikshiqit dhe Pluzhinës, përveç:

kryerja e detyrave të rregullta të punës, bazuar në certifikatën e punëdhënësit;

  • realizimi i kujdesit shëndetësor, në bazë të dokumentacionit mjekësor;

Masë e mbylljes së komunave të lart përemdura do të jetë e vlefshme nga e marta, 2 mars.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!