Bashkëpunimi Shqipëri – Mali i Zi për lehtësimin e lëvizjes së lirë (Video)

Shqipëria dhe Mali i Zi po bashkëpunojnë për lehtësimin e lëvizjes së lirë të shtetasve dhe mallrave duke përmirësuar infrastrukturën rrugore që përshkon dy vendet dhe duke hapur pikëkalime të reja kufitare.

Investimet për këto projekte janë realizuar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit me fondet e Bashkimit Europian, njofton Zeri i Amerikes.

Për më shumë ndiqni viedeon:

Shperndaje