Gjeloshaj: Bashkë do t’ja dalim edhe kësaj here!

Të mderuar miq,

E ndiej vetin krenar që jam kryetar i qytetarëve të Komunës së Tuzit.
Me vepra po e dëshmojmë qytetarinë dhe kujdesin për vendin dhe të ardhmen e vendit tonë.
Sot kemi 31 të infektuar në Malësi, respektimi i masava qe kemi vendos të martën tregon se të mos ishte veprua keshtu, numri i të infektuarve sot do të ishte përmbi 200.
Apeloj që të vazhdojmë të qendrojmë në shtëpi dhe të respektojmë distancën.
Çdo herë treva jonë, në periudha të vështira e ka dëshmuar dhe ka dal faqebardhë!
Bashkë do t’ja dalim edhe kësaj here!

Sinqerisht,
NGJ

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!