Shoqata “Koja” ndanë 10.000 $ për Malësi

Kryetari i shoqatës “Koja” nga SHBA, Marash Nucullaj sapo më njoftoi se kjo shoqatë ka ndarë 10000 dollarë amerikan, për të ndihmuar komunën tonë.
Ata në këtë mënyrë dëshmojnë se janë gjithëherë pranë nesh e sidomos në rastet e nevojshme siç është edhe situata aktuale.
Në emrin tim si kryetar i komunës dhe të gjithë banorëve tonë, falënderoj shoqatën “Koja” për kontributin e madh për vendlindjen.

Sinqerisht,
Nik Gjeloshaj

Shperndaje