Shoqata “Malësia e Madhe” Michigan ndanë 25.000 $ për Malësi

Kryetari i shoqatës “Malësia e madhe” nga SHBA-Michigan, Ruzhdi Gjokaj më njoftoi se edhe kjo shoqatë ka ndarë ndihmë financiare prej 25000 dollarë amerikan për bashkëvendësit tonë.

Falënderoj kryetarin Gjokaj dhe shoqatën për punën e tyre të palodhshme për të ndihmuar bashkëvendësit e vetë, sidomos në situatën e vështirë siç është aktualisht në komunën tonë.

Sinqerisht,
Nik Gjeloshaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!