ASH konfirmon prezencën në të gjitha komunat ku jetojnë shqitarët, si subjekti më i fuqishëm shqiptar në MZ

Mbas zgjedhjeve të Ulqinit, Alternativa Shqiptare konfirmon prezencën në të gjitha komunat ku jetojnë shqitarët, si subjekti më i fuqishëm shqiptar në Mal të Zi, me 13 KËSHILLTARË: TUZ,ULQIN,PODGORICË,PLAVË dhe GUCI.

Faleminderit partnerëve për bashkëpunim korrekt dhe kolegial.

Falenderim i veçantë për antarët dhe mbështetësit/votuesit tonë që po na rrisin besimin. Rritja jonë e vazhdueshme, dëshmon së miri se jemi në rrugë të drejt.Bashkë na presin edhe shumë punë, që me sukses do t’i realizojmë.

Alternativa Shqiptare

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!