Bajraktari: Ulqini ka vendosur për FILLIMIN E RI, 43% e qytetarëve votuan që lista jonë të udhëheq Ulqinin

Bartësi i listës ”Fillim i Ri”, Omer Bajraktari deklaroi se Ulqini ka vendosur për FILLIMIN E RI, 43% e qytetarëve votuan që lista jonë të udhëheq komunën e Ulqinit drejt zhvillimit dhe prosperitetit.

Vullneti i qytetarëve të Ulqinit është më i qartë se kurr, përkrahja e jonë është 2.5herë më e madhe se e listës së dytë (DPS-BS), tha Bajraktari.

Ai faleminderoi të gjithëve që kanë përkrahë listën e tyre./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!