Mali i Zi rregjistron më shumë të shëruar sesa të infektuar me COVID-19

Instituti i Shëndetit Publik njoftoise edhe nëntë persona, të diagnostikuar më herët me coronavirus, janë shëruar.

Me këtë shifër, numri i të shëruarve shkon në 199, ndërsa në fazë të shërimit janë 115 pacientë.

Nga komuna e Tuzit janë shëruar 32 të infektuar nga koronavirusi dhe në fazën e shërimit janë edhe 5 persona.

Shperndaje