Mozaiku vizitë në KF Malësia (Video)

Klubi i futbollit për mosha të vogla ”Malësia” 2010 ka mëse 5 vjetë që me mjaft suksesë po garon mbrënda dhe jashtë shtetit dhe momentalisht në këtë klub janë duke u stërvitur më shumë se 50 fëmijë të moshave 10 deri në 14 vjeç.

Për punë dhe kushtet në të cilat stërvitën pjestarët e këti klubit si dhe për rezultatet e arritura mund të shikoni në kronikën e prëgaditur nga emisioni shqip në RTCG./

 

Shperndaje