Më 3 korrik mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Malit të Zi dhe Shqipërisë

Qeveritë e Malit të Zi dhe Shqipërisë, të martën më 3 korrik në Shkodër, do të mbajnë mbledhje të përbashkët.

Pas mbledhjes do të zhvillohet ceremonia e nënshkrimit të shumë akteve, kurse është e paraparë edhe konferenca për shtyp e kryetarëve të qeverive Dushko Markoviq dhe Edi Rama. Më pastaj do të mbahet forumi i bizneset të Republikës së Shqipërisë dhe Malit të Zi, që do ta hapin me fjalët hyrëse kryeministrat Markoviq e Rama.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!