Nimanbegu priti ambasadorin e Kosovës Skender Durmishi në vizitën e lamtumirës

Sot pranova Ambasadorin e Republikes së Kosovës z. Skender Durmishin ne vizitën e lamtumirës.

Pata nder dhe kēnaqësi që këto tre vite të mandatit të tij të bashkëpunoj ngusht me ambasadorin Durmishi.
Sot kemi shprehur kënaqësin që mardhënijet ndërmjet dy shteteve sovrane janë duke u zhvilluar vazhdimisht dhe që ky është fakt i cili nga gëzon shumë.
Mbetet që të rriten përpjektjet për përmirsimin e lidhjeve infrastrukturore, rruga Plav Deçan si e rendesise primare; por edhe rritjen e këmbimit ekonomik.
U falenderova përzemërsisht Ambasadorit te parë të Kosovës në Mal të Zi për profesionalizmin e tij, shembullin e jashtëzakonshëm diplomatikë por çka është më e rëndesishme prezantimin dinjitozë të vendit të tij, çka mund të shërbej si shembull për të gjithë.
Faleminderit Ambasador dhe suksese ne sfidat e juaj të ardhme.
Ketu te ne do ta gjeni gjithmon derën e hapur, sepse ju e keni merituar këtë.

Genci Nimanbegu

Fotografia e Genci Nimanbegu
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!