Nesër fillon regjistrimi në klasën e parë të shkollave të mesme

Regjistrimi i nxënësve në klasën e parë të shkollave të mesme në Mal të Zi për vitin shkollor 2020/2021. do të fillojë nesër, dhe aplikimet për regjistrim dorëzohen në mënyrë elektronike deri ditën e enjte.

Aplikimi për regjistrimin e nxënësve në klasën e parë të shkollave të mesme paraqitet të hënën, të martën dhe të mërkurën, nga 0 deri në 24 orë dhe ditën e enjte deri në ora 15.

Aplikimi paraqitet në mënyrë elektronike në adresën www.upisi.edu.me.

Nxënësi i cili përdor aplikacionin për regjistrim për herë të parë paraprakisht duhet të regjistrohet./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!