Mjeku popullor Rifat Dresheviq: Shërimi i sëmundjeve të rënda përmes barnave popullore (Video)

Në emisionin “Portreti” në TV Teuta i ftuar ishte mjeku nga Tuzi Rifat Dresheviq.

Dresheviq poashtu para disa vitesh ishte i ftuar dhe në RTV 21 të Kosovës.

Shperndaje