Ruzhdi Gjokaj: Gjeloshaj, Camaj dhe Kajoshaj hoqën dorë nga deputeti vetëm të ndodhë bashkimi

Kryetari i Shoqatës ”Malësia e Madhe” – Michigan, Ruzhdi Gjokaj i cili ishte pjesë e takimit online të diasporës shqiptare me kryetarët e partive shqiptare, njoftoi mbrëm përmes facebookut se marrëveshja për një listë të përbashkët nuk është arritur.

Gjokaj në komente zbuloi një gjë interesante dhe të rëndësishme nga takimi se Nik Gjeloshaj٫ Nikolle Camaj dhe Fadil Kajoshaj ishin konstruktiv dhe kan prenuar të gjitha kushtet madje ata kan hequr dore edhe nga deputeti vetëm që bashkimi të ndodhe.

Por siç thotë ai, ishte e kote pasi qe deri te bashkimi nuk erdhi./Malësia.ME/

Shperndaje