Komuna e Tuzit vendosi ndriçimin në oborrin e shkollës së mesme ”25 Maji”

Me mbështetjen e Komunës së Tuzit, është instaluar ndriçimi në oborrin e Institucionit Publik, SHMP “25 Maji”, ndriçim i cili do të kontribuojë në sigurinë e punëtorëve dhe nxënësve tonë, po ashtu do ta bëjë punën në institucionin tonë më të këndshëm.

Falënderojmë Komunën e Tuzit dhe kryetarin e Komunës Nik Gjeloshaj për mbështetjen.

SHMP “25 Maji”

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme dhe pemë
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!