Detajet për të ndihmuar Labinot Maroshin i cili ka nevojë për ne

Labinot Maroshi është një djale i ri 29 vjeç nga Malësia i cili vun nga një sëmundje e rënd të cilit trajtimin e kësaj sëmundje i duhet ta vazhdojë në Turqi. Trajtimet e tilla kanë kosto të madhe, kështu të gjithë dashamirësit e Labit kanë filluar aksionin për mbledhjen e 50,000€ të nevojshme për operacionin dhe trajtimin e mëtejshëm në Turqi.

Kontributin tuaj për shërimin e Labit mund ta jepni përbesë:

 1. Gofundme duke klikuar në linkun më poshtë:
  https://www.gofundme.com/f/per-labin?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR29NX8RG8wrPahIl2T6TyiTmuevCZEvgclpbpfL2aS1dgiunznwIR6ZzyU
 2. Xhiro llogarisë:
  535-0400101154660-54
 3. Në kutiat e vendosura në lokalet:
  -Caffe bar „Mars“,
  -Lounge bar „Teatro“,
  -Bar&Restoraunt „Fratelli“
  -Bar&Pizzeria „Iliria“
 4. Në aksionet që do të zhvllohen në qëndër të Tuzit të oraganizuara nga OJQ ”Levizja për zhvillimin e Tuzit” :

e shtunë me 31.08.2019 aksioni do të zhvllohet në qëndër të Tuzit nga ora 10:00h deri në ora 15:00h.

e diel me 01.09.2019 aksioni poashtu do të zhvillohet në qëndër të Tuzit nga ora 18:00h deri në ora 23:00h.

Te nderuar,

Labi (Labinot Maroshi) eshte nje djale i ri 29  vjeç nga Malësia/Tuz. Rreth para nje viti eshte diagnostikuar me kancer, eshte operuar ne spitalin e Podgorices dhe trajtuar me medikamente po ne Podgorice. Gjendja shendetesore ka qene me ulje ngritje, tani kur te gjithe menduam se ja doli, semundja u shfaq me agresive. Sipas mjekeve ne Podgorice e vetja rruge eshte qe nje tjeter operacion duhet te kryhet ne Stamboll/Turqi, per arsye se mundesite per kete lloj trajtimi ne Podgorice nuk ekzistojne. 

Te gjithe jemi te vetdishem se trajtime te tilla kane kosto te madhe, keshtu qe shoqeria dhe te gjithe dashamiresit e Labit kane filluar sot nje aksion per mbledhjen e 50,000€ te nevojshme per operacionin dhe trajtimin e metejshem ne Turqi. 

Labi me daten 11 Shtator do udhetoj ne Turqi per nje operim te dyte dhe trajtim te metejshem dhe me siguri me ndihmen e Zotit do e fitoj edhe betej e fundit. Ju lutem kushdo qe ka mundesi te kontriboj  ne menyre qe Labi te kthehet shendosh e mire pran djalit te tij Anesit, familjes dhe krejt shoqerise. 

Ju falenderojme nga zemra dhe Zoti ua shperblefte ne familjet tuaja.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!