U shënua 51 vjetori i shkolles fillore “Dacaj“ në Rozhajë (Video)

Shkolla Fillore ”Dacaj” në gjuhën shqipe në Rozhajë festoi 51 vjetorin e saj.

Në këtë manifestim morën pjesë kryetari i komunës së Rozhajës, Ejup Nurkoviq, Leon Gjokaj, Drejtor në ministrin e Pakicavave në Mal të Zi, përfaqësues nga ministria e Arsimit të Kosovës dhe musafir nga Plava dhe Gucia.

Më poshtë mund të ndiqni roprtazhin nga RTV Rozhajë:

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!