Interneti më i ngadaltë është në Mal të zi!

Internetin më të shpejtë në Evropë e kanë qytetarët e Suedisë, ndërsa më të ngadaltin qytetarët e Malit të zi.

Interneti më i shpejtë në botë është në Koren e Jugut,i cili shkon deri në 20 megabits për sekondë, ndërsa shpejtësia e tij në Suedi është 17,5 megabits për sekondë, ndërsa shpejtësia mesatare e internetit në SHBA është 11.5 megabit për sekondë.Që ta kontekstojmë atë, një video 10-minutëshe në HD në YouTube do të shkarkohej për një minutë e gjysmë në SHBA, kurse për 45 sekonda në Kore të Jugut.

Sa i përketë Europës interneti më i ngadaltë është në Mal të zi 4.6 megabites.

Internetin më të ngadaltë në Botë e kanë në Kongo 1.1 megabite,Egjipt 1.7 dhe Algjeria 2.4 megabite./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!