Nga mesnata çmimet më të lira të karburantit

Të gjitha llojet e karburantit në Malin e Zi nga mesnata do të jenë më e lirë nga dy deri në pesë cent, njofojnë nga Ministria e Ekonomisë.

Çmimi i Eurosuper 98 dhe 95 do të jetë më lirë dy cent, dhe do të kushtojë 1.10 gjegjësisht 1.06.

Një litër e Eurodisel do të lirohet pesë cent, kështu që 15 ditët e ardhshme do të kushtojë 87 cent.

Vaji djegës do jetë 84 cent, ndërsa vaji djegës për ngrohje 57 cent./Malësia.ME/

Shperndaje