Gjeloshaj: Ti mbështesim maksimalisht dy ekipet tona KF Deçiq dhe Otrant

Të nderuar miq,

Nesër fillon pjesa e dytë e kampionatit për ligën e dytë në futboll. KF Deçiqi është mysafir i vëllëzërve të FK Otrantit, në Ulqin.
Ne duhet maksimalisht t’i mbështesim te dy klubet tona, duke u dëshiruar që FK Deçiqi të mbetet në vendin e parë, që siguron kampionatin superior vitin e ardhshëm, ndërsa FK Otranti të ruaj statusin në ligën e dytë, dhe vitin tjetër të garoj për ligën e parë.
Besojmë që ndeshja e nesërme do të ngjajë më shumë në lojë miqësore, andaj le të fitoj më i miri!

Suksese dhe fillim i mbarë qoftë!

NGJ

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!