Tuz: KKSH mbajti trajnimin ”Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të shqiptarëve në Mal të Zi”

Dje dhe sot Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, organizoj modulin e II të puntorisë trajnuese në Tuz:”

Promovimi dhe mbrojtja e të drejtave të shqiptarëve në Mal të Zi”,-“Të drejtat kombëtare të shqiptarëve në Malin e Zi, në kuadër të ligjeve në fuqi”.

Qëllimi i këtyre trajnimeve është ngritja e kapaciteteve, informimi dhe vetëdijësimi i shqiptarëve në Malin e Zi, për të drejtat që i kanë të sanksionuara në ligjet vendore në fuqi dhe konventave ndërkombëtare.

Pas disa ditëve do të vazhdojmë me modulin e III, në të cilin do të trajtojmë dhe flasim për mekanizmat juridike të realizimit të të drejtave që na takojnë si pakicë kombëtare në Mal të Zi.

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit dhe ligjëruesin Mr.sc. Shefqet Berishën.

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi

Fotografia e Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve
Fotografia e Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve
Fotografia e Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!