Fanella e Shqipërisë shpallet më e bukura e Euro 2016

Fanella e kombëtares shqiptare, e prodhuar nga “Macron” është shpallur fanella më e bukur e Euro 2016 në një sondazh të kryer nga televizioni gjerman “Sport1” në portalin e tij.

Plot 26 mijë vota kanë shkuar për fanellën kuq e zi, e ndjekur me 24 mijë vota nga Turiqa dhe 4600 vota nga Gjermania. Uniforma e Ukrainës ka përfunduar e fundit në listë me vetëm 284 vota.

Shperndaje