Dy ditë pushim, e premte dhe e hëne

Besimtarët e fesë katolike do të kenë të drejtë në pushim të paguar nesër dhe të hënën me rastin e pashkëve.

Nga Ministria e punës dhe përkujdesjes sociale kanë sqaruar se për besimtarët e konfesionit katolikë e premtja e madhe dhe dita e dytë e pashkëve nuk janë ditë pune. Theksohet se me rastin e festës së ardhshme të pashkëve për të punësuarit e konfesionit ortodoks ditë pushimi janë e premtja e ardhshme me 6 dhe e hëna me 9 prill, shkruan rtcg.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!