Më 5 prill në QKI ”Malësia” koncert i sopranos Gjylie Pelingu dhe Fatime Buzuku

Në QKI ”Malësia” në Tuz më 5.03.2018 me fillim në ora 20:00 do të mbahet koncerti i sopranos shqiptare nga Ulqini Gjylie Pelingu dhe në piano Fatime Buzuku.

Hyrja është e lirë.

 

Shperndaje