Kontejnerat bosh, disa qytetarë të pandërgjegjshem mbeturinat i hellin në tok!

APEL NGA SHERBIMI KOMUNAL

Të nderuar qytetarë,
Disa ditë më parë dezinfektuam krejt qytetin, pastaj pastruam krejt komunën, në vazhdimësi po lajmë dhe dezinfektojmë rrugët e qytetit dhe po shprazim kontejnerët, por e gjithë kjo po bien nën hijen e veprimeve të pahijeshme, që në këtë kohë të vështirë për qytetin tonë, po e praktikojnë disa qytetarë të pandërgjegjshem, duke hellur mbeturinat pranë kontejnerave bosh.
Ju lutemi, që të ruani shëndetin tuaj e tonin, duke mbajtur ambientin e paster!
Faleminderit!
Drejtori, Nikollë Camaj
#RriNëShtëpi #OstaniDoma #StayHom

Fotografia e Nikollë Camaj
Fotografia e Nikollë Camaj
Fotografia e Nikollë Camaj
Shperndaje