Njoftim i Ambasadës shqiptare për shtetasit shqiptarë në Tuz

Te nderuar Qytetare!

Ambasada e Shqipërisë në Malin e Zi informon të gjithë qytetarët shqiptarë që qëndrojnë në Komunen e TUZIT dhe që janë në nevojë për ndihma ushqimore, të kontaktojnë në numrin
📞 +382 69 012742, ku dhe mund të tërheqin ndihma në ushqim dhe produkte esenciale.
Mirenjohje Komunës Tuz për iniciativën e ndjerë!

Shperndaje