Donacion shkollës fillore “Mahmut Lekiq” tetë kompjuterë me vlerë 2.000 euro

Përfaqësueset e Klubit Ndërkombëtare të Grave të Malit të Zi dorëzuan shkollës fillore “Mahmut Lekiq” tetë kompjuterë për qëllimet e kabinetit të informatikës me vlerë prej dy mijë euro.

Në ceremoni të pranishëm ishin edhe Sekretari i Ministrisë së Arsimit Omer Mehmedoviq dhe drejtori gjeneral në drejtorin e arsimit të popujve pakicë pranë Ministris së Arsmimit Marash Dukaj.

Drejtori i shkollës fillore “Mahmut Lekiq” Nikollë Dukaj falënderoi, donatorët dhe Ministrinë e Arsimit, dhe theksoi se tetë kompjuterët janë me një rëndësie të madhe për shkollë./Malësia.ME/

Shperndaje