DPS në Podgoricë me Partin Boshnjake, UDSH-në, Pozitivna…

Partia Demokratike e Socialistëve (DPS) në zgjedhjet në Podgoricë do të dalë në koalicion me pesë parti, mëson Antena M.

Në listën e këshilltarëve DPS do të ketë 55 kandidatë, dy Partia Boshnjake dhe nga një kandidat do të kenë UDSH, Mali i Zi Pozitiv, Crnogorska dhe Partia Liberale.

Arsyeja për një koalicion kaq të gjerë është e qartë: minimizimi i “humbjes” së votave promalazeze.

SD në zgjedhjet në Podgoricë do të dalë vetëm, sepse sipas hulumtimeve partia e Ivan Brajoviq ka hyrje të sigurt në Kuvendin e kryeqytetit./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!