”Emërimi i Pajoviq”, Nimanbegu: Ndër të parët e nënshkrova inicjativën

Emërimi i liderit të Malit të Zi pozitiv,Darko Pajoviq, për kryetarë të parlamentit është hap i nevojshëm drejt stabilizimit të shumicës parlamentare, tha deputeti i Forcës Genci Nimanbegu për agjencinë mina.

Nimanbegu tha se inicijativën që Pajoviq të jetë kryetarë i parlamentit e ka nënshkruar ndër të parët.

Nimanbegu vlerësoi se Pajoviq është i denjë për rolin e Kryetarit të Parlamentit të Malit të Zi dhe me kandidimin e Pajoviq MZ pozitiv definitivisht nuk do jetë më opozitë por pozitë./Malësia.ME/

Shperndaje